The Maldives Answers

Accu Laptop voor Asus F550LB Online Goedkoopste (2600mAh 14.4V) 

Additional Details

Als de kleinere schermafmetingen van meeste Chromebooks het soort onroerend goed ontbreekt u liever, dan de Asus C300 zou een aantrekkelijker optie. Hoewel haar broertje (de C200) een 'standaard' 11.6 in weergeven heeft, breidt de Accu Asus f550la http://www.kopenaccu.com/asus-f550la.html de vista naar 13 in, beschikbaarstelling van dit model een van de grootste Chromebooks. Zie ook: welke laptop te kopen: 2014 laptop aankoop advies en de beste laptops van 2014.

De extra grootte doet weinig om het heft echter toenemen naarmate het apparaat nog steeds voelt licht en draagbaar, met een gewicht van een zeer redelijk 1,4 kg. Zoals u denken zou, de gevederde chassis niet beschikken over hoogwaardige metalen, maar in plaats daarvan kiest voor stevige kunststof uitvoering, met dit model op zoek schitterend in haar heldere blauwe kleurstelling.

Kleuren zijn geworden de huidige vogue in Chromebooks, met HP versieren van zijn creaties met een scala aan heldere tinten, en naast deze azuurblauwe schoonheid Accu Asus f550lc http://www.kopenaccu.com/asus-f550lc.html biedt variaties in geel, rood of zwart. We zijn blij om te zien dit gevoel van plezier terug in de PC industrie, en als je denken van het kopen van een legt voor uw kinderen of tieners, dan weten we zeker dat ze liever één hiervan aan de nogal bezadigd neutrale opties die de markt (net als auto's, in feite domineren).

Onder de dekens vindt u de gebruikelijke compliment van 16GB SSD, 2GB RAM, geïntegreerde Intel grafische, allemaal onder begeleiding van een Intel Bay Trail Celeron 2,16 GHz dual core-processor. Voor het grootste deel deze regeling werkt goed, met het Accu Asus f550lav http://www.kopenaccu.com/asus-f550lav.html bewegen langs op een gestage clip bij het werken aan documenten, surfen op het internet, en gestreamde muziek beluisteren.

Het de neiging te vertragen af en toe wel, vooral met meerdere tabs open tegelijk of proberen te buffer groot HD-films, en hoewel dit kan worden gezegd van de meeste Chromebooks, het duurde de glans af van een anders uitstekende gebruikerservaring.

Het display is mogelijk groter dan veel van zijn rivalen, maar aandelen dezelfde 1366 x 768 resolutie vinden op vrijwel elke variant met uitzondering van de super deluxe Pixel van Google. Voor dagelijks gebruik is dit ruim voldoende. Zeker, u hoeft niet de frisse, bijna papierkwaliteit van moderne iPads, maar je kunt lees alles perfect duidelijk en Youtube ziet er prima uit.

Kijkhoeken zijn wel meer van een probleem. De TN schermen die houden die chromebooks zo betaalbaar ook betekenen dat de kleuren vaak bleek zijn, en u hoeft slechts een kleine marge waar de visuele sweet spot kan worden gevonden. Nogmaals, het gaat en maakt een heleboel zin wanneer je kijkt naar de prijs, maar we zouden graag een beetje meer betalen voor een IPS-scherm dat zou echt het apparaat tot leven komen.

Gebruik is de Accu Asus f550lb http://www.kopenaccu.com/asus-f550lb.html een comfortabele machine om te typen op dankzij een ruime toetsenbord dat beschikt over de eenvoudige, overzichtelijke lay-out die we heb uitgegroeid tot liefde op de Chromebooks. Dit wordt aangevuld door een grote multi-touch-trackpad dat is glad en responsieve, multi vingerbewegingen onverwijld uitvoeren. De enige echte klacht waren de grote stickers gepleisterd over het interieur, die voelen nu zeer van de jaren 1990. Poorten zijn ook in groot aanbod, met een USB 3.0 en USB 2.0-diafragma aan beide zijden, plus HDMI- en SD-kaartsleuven. De extra singel voorziet ook in een grotere batterij, met de C300 blijvend een indrukwekkende negen en een half uur in onze tests.

Accu Asus Laptop: http://www.kopenaccu.com/asus.html

Terwijl ChromeOS een goede pasvorm voor 11.6 in displays, dankzij het minimalistische design is, is de extra ruimte aangeboden door de C300 welkom. Na het wijzigen van de instellingen om in te zoomen in 125 procent vonden we tekst bleef comfortabel om te lezen en websites perfect terwijl vullen het scherm getoond. Als de huidige trend van HD schermen met kleinere lettertypen een pijn voor uw ogen is, dan zou dit een prima manier om te voorkomen dat het loensen te bevorderen in het openbaar.

Een gelukkig verrassing was de krachtige luidsprekers geplaatst onder beide zijden van de rustplaatsen van de pols. De gebruikelijke bas compromissen zijn in werking getreden, maar de C300 projecten een indrukwekkende hoeveelheid duidelijk en luid volume dat vervorming, vermeden zelfs wanneer wij sommige deathmetal op het gooide. Je een diepe, sonore tonen niet horen, maar voor YouTube en films op je schoot het is een zeer nuttige aanvulling.

De C300 zou niet zo slank of snel als velen van zijn broeders Chrome OS, maar de lichtgewicht chassis maakt het zeer draagbaar voor degenen die liever dingen een beetje groter op het scherm. De kleuren zullen niet ieders kopje thee, maar voor ons is het een pluspunt dat de essentie van een legt.

 

Asked in Male Maldives - 1257 days ago

Tags: Accu Laptop voor Asus F550LB Online Goedkoopste (2600mAh 14.4V) 

Answer now
Report abuse
Rate this : 0 0

Ask a Question

Ask now

Categories

© 2010 The Maldives Answers Ask Questions. Get Answers. All rights reserved. Powered by Answer Script

Search