The Maldives Answers

Accu Asus F555DA replacement van hoogwaardige kwaliteit 

Additional Details

ASUS heeft een indrukwekkende verbetering van de bestaande Accu Asus a555uj http://www.kopenaccu.com/asus-a555uj.html in de ZenBook 3 Deluxe, stimuleren van de grootte van het scherm aanzienlijk, met een te verwaarlozen toename gewicht en dikte ontwikkeld. Echter graag willen we een scherper scherm voor de prijs te zien.

ASUS is uitgegroeid tot iets van een miskende held in de computerwereld is de afgelopen jaren, vaak voldoen aan haar rivalen producten spec-voor-spec voor veel minder geld. Haar gloednieuwe ZenBook 3 Deluxe, gepronkt met bij CES 2017, hele hijs zootje volbrengt, maar enigszins schuwt die werkwijze.

De Accu Asus f555sj http://www.kopenaccu.com/asus-f555sj.html Deluxe is, zoals de naam al impliceert, in wezen een grotere versie van de onlangs vrijgegeven ZenBook 3. Dat extra grootte met zich sommige gemakkelijk meebrengt verwelkomd upgrades dan gewoon een grotere 14-inch beeldscherm.

Op dit moment, Asus wil verkopen slechts één configuratie van de ZenBook 3 Deluxe vanaf voor $1.699 (ongeveer £1,371, AU$ 2,317) begin april van dit jaar. Voor die prijs, je krijgt een 14-inch beeldscherm met FHD (1.920 x 1.080) resolutie – Ja, echt-ondersteund door een Intel Core i7-processor (7e generatie Kaby Lake), 16GB geheugen met snelle 2,133MHz en een koele 1TB SSD-opslag.

Dus, terwijl de internals allemaal prima voor die prijs zijn, we zouden verwachten ten minste een QHD-scherm voor 1.700 kokkels.

ASUS is niet afgeweken die verre van wat het met de Accu Asus f555da http://www.kopenaccu.com/asus-f555da.html in termen van ontwerp tot stand gebracht. De laptop maakt gebruik van de dezelfde gesponnen aluminium deksel en de basis, maar nu is het in een blauw-grijze tint en dat deksel is bekleed in gouden afgeschuinde rand.

Natuurlijk, deze versie's scherm meet 14 inches op de diagonaal, maar ligt binnen een 13-inch breed chassis. Te dien einde lijkt het dat Asus heeft bereikt wat rivalen zoals Dell hebben in vetmesting diagonaal grotere beeldschermen naar kleinere frames breedte door middel van de steeds kleiner wordende randen – 7,46 mm hier, om precies te zijn.

Dankzij het iets groter frame, dit model ook introduceert een nieuwe vier-weg luidsprekersysteem aangedreven door Harman Kardon (hoewel we waren niet in staat om te testen dat) en een nog grotere touchpad set sleutels voor het.

De sleutels van de nieuwe, grotere bieden verrassend diep reizen (1.2 mm, eigenlijk) en krachtig vastklikken terug, al zal blijken te zijn een het leren kromme voor degenen die niet gewend zijn van dergelijke grote toetsen. (Onze vingers gehouden langs aangrenzende toetsen uitglijden wanneer probeert te typen met onze gebruikelijke snelheid tijdens het testen het uit.)

Die grotere touchpad verandert niet tastbaar veel over de ervaring dan ter verstrekking van meer ruimte voor uw vingers met navigeren. Asus heeft echter een nieuw stuk van software voor de ingang "Touchpad handschrift" genoemd naar dit model.

De functie-toets ingedrukt te houden en drukken op de spatiebalk roept een digitale weergave van de touchpad in het midden van het scherm. Terwijl deze actief is, u kunt scrawl woorden in het midden van de touchpad en een motor van de auto-vulling doet de rest. We horen de functie is bedoeld ter ondersteuning van degenen die gebaseerd op karakters talen vloeiend zijn, maar het erkent ook Engels.

Binnen de Accu Asus f555lp http://www.kopenaccu.com/asus-f555lp.html Deluxe maakt gebruik van de dezelfde farmaceutische koeling oplossing – 3mm vloeistof-crystal-polymeer ventilator bladen en alles.

Afronding van de hierboven vermelde onderdelen, heeft Asus genomen, goed voordeel van de extra half-inch of zo van de ruimte die deze grotere ZenBook 3 biedt met een maar liefst drie havens USB-C – twee daarvan wordt Thunderbolt 3 ingangen. Opslaan voor een 3,5 mm audio jack, Asus plannen om te laten die drie USB-C doen de dupe van de overdracht van uw gegevens, weergeven van opvijzelen en meer.

Accu/Batterij Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De laatste input hier, die vreemd was niet aanwezig op de eenheid die we op de beursvloer getest, is een sensor van de vingerafdruk voor Windows Hello login via Windows 10 Home of Pro-uw keuze. We horen dat de ZenBook 3 Deluxe zal hebben deze functie bij lancering later dit jaar.

Op de draadloze voorkant, de verwachte 802.11ac Wi-Fi en Bluetooth 4.1 worden aangeboden.
Een 46 w/uur batterij is het voeden van de hele operatie, hoewel Asus is het bijhouden van moeder op de cijfers van elke batterij leven voor het moment. (Hoewel, met alleen een 1080p weergave, we verwachten sommige fatsoenlijke levensduur.)

Tot slot, voor de teelt van een volledige 1,5 inch display, deze versie van de ZenBook 3 weegt slechts 2.42 pond (1.09 kg) en maatregelen de helft een duim (12,7 mm) dun. Dat is gewoon een honderdste van een duim dikker dan het vorige model en minder dan de helft van een pond zwaarder – indrukwekkend.

ASUS lijkt duidelijk te stimuleren zijn ZenBook lijn met de Deluxe niet alleen concurreren tegen de 12-inch MacBook, maar nu de nieuwe entry-level MacBook Pro. Het ding is, echter dat met de MacBook Pro, je een veel scherper scherm voor 200 dollar minder krijgt.

Niettemin, de ZenBook 3 Deluxe is een indrukwekkende verbetering van het bestaande model voor degenen die op zoek zijn naar een beetje meer scherm onroerend goed. Stay tuned voor onze volledige review later dit jaar om te zien hoe het weathers onze handschoen van benchmarks.

http://www.kopenaccu.com/asus-k555lb.html

http://www.kopenaccu.com/asus-r556lj.html

http://kopenaccu.wpms.surftown.com/2017/05/19/asus-f555lp-laptop-accu-vervangen-38wh-7-6v/
 

Asked in Maldives Islands - 825 days ago

Tags:  Accu Asus F555DA replacement van hoogwaardige kwaliteit 

Answer now
Report abuse
Rate this : 0 0

Ask a Question

Ask now

Categories

© 2010 The Maldives Answers Ask Questions. Get Answers. All rights reserved. Powered by Answer Script

Search