The Maldives Answers

Laptop Accu Asus Zenbook ux31e Beste Prijs 

Additional Details

We waren grote fans van Accu Asus Zenbook ux31 http://www.kopenaccu.com/asus-zenbook-ux31.html de S-reeks van VivoBooks toen ze voor het eerst gelanceerd in 2012, maar de nieuwere modellen van vorig jaar niet te imponeren met hun veroudering hardware en slecht verlichte touchscreens. Gelukkig, Asus lijkt te hebben gevonden de juiste balans tussen prijs en prestaties voor de nieuwste VivoBook, de X550CA.

De X550CA van 1,8 GHz Intel Core i3-3217U-processor is nog steeds een beetje oud vergeleken met andere laptops met modernere Haswell-processors, maar gecombineerd met 4GB RAM, het scoorde een respectabele 32 in onze multimedia benchmarks. Dit is precies wat wij zou verwachten te zien van dit type processor. Het kan iets worstelen als u veel toepassingen geopend op hetzelfde moment hebt, maar deze laptop moet ruim voldoende snelheid voor dagelijks kantoorwerk.

De geïntegreerde Intel HD Graphics 4000 chip moet ook kunnen omgaan met 3D-games, maar je moet de grafische instellingen rechts afslaan om een speelbare framerate. Het geschraapt maar net een pass op onze Dirt Showdown-test, een gemiddelde van 15,5 fps op hoge kwaliteit met een resolutie van 1280 x 720 produceren. We zagen echter een veel soepeler 34.8fps wanneer we de kwaliteit op laag ingesteld en uitgeschakeld de anti-aliasing op dezelfde resolutie. Dit is indrukwekkend voor een goedkope laptop, aangezien verschillende oudere Ivy Bridge gebaseerde laptops die we hebben getest met deze chip in het verleden veel langzamer framesnelheden onder dezelfde voorwaarden hebben geproduceerd.

De Accu Asus Zenbook ux31e http://www.kopenaccu.com/asus-zenbook-ux31e.html ziet er veel slimmer dan uw gemiddelde desktop vervangende ook. Meten slechts 22mm dik wanneer gesloten, zou het een Ultrabook bijna zijn als het niet voor het forse gewicht van 2,6 kg. Het stevige deksel niet geen symptomen vertonen van flex en haar circulaire patroon finish echo's hetzelfde ontwerp gevonden op de Asus vlaggenschip Zenbook laptops. Ook zijn de dot gedessineerde toetsenbordblad en licht getextureerde palm rest een welkome verandering van de lagen van mat kunststof vindt u meestal op andere begroting laptops, waardoor de X550CA kijken veel meer high-end dan het werkelijk is.

Het enige dat de X550CA van begroting wortels verraden was het toetsenbord. De sleutels zelf waren zeer veerkrachtige en behoorlijk verdeelde, maar er was een merkbare hoeveelheid flex in het Dienblad van het toetsenbord die de toetsen omhoog en omlaag verplaatsen onder onze vingers, terwijl wij aan het typen waren. Dit was niet te veel van een probleem in de praktijk op als we ze perfect comfortabel gevonden voor het typen van lange tekstdocumenten en het laten maken veel fouten ofwel niet veroorzaken.

De grote alles-in-één touchpad nam een beetje meer aan gewend, zoals we dat het een beetje te gevoelig was vonden bij het verplaatsen van de cursor rond het scherm. Accu Asus Zenbook ux32a http://www.kopenaccu.com/asus-zenbook-ux32a.html Dit verhoogde gevoeligheid gemaakt van multi-aanrakingsgebaren bijzonder lastig te controleren, maar gelukkig kunnen we de touchpad een beetje gebruiksvriendelijker maken door het verlagen van de instelling van de netwerkoverdrachtssnelheid aanwijzer in de opties van de muis van het Configuratiescherm.

Het is mogelijk om individuele multi-aanrakingsgebaren volledig door de Accu Asus a32-x50 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-x50.html Smart gebaar toepassing onbruikbaar te maken, maar we toegeven dat ze gemakkelijker te gebruiken na verloop van tijd. Wij vonden ook dat Asus een paar drie-vinger gebaren vergelijkbaar met de Apple Macbooks te helpen navigeren door de openstaande applicaties en onmiddellijk minimaliseren alle vensters zodat het bureaublad had opgenomen. De overgangen waren een beetje schokkend als gevolg van hun ongelooflijk gelikte animaties, maar het is een nuttige aanvulling die wij zou willen zien op meer Windows 8.1 laptops. Gelukkig, het touchscreen niet lijden onder de dezelfde gevoeligheid kwestie en we waren in staat om het te gebruiken zonder problemen helemaal.

De Accu Asus a41n1424 http://www.kopenaccu.com/asus-a41n1424.html nog steeds als een vaste waarde voor wie op zoek op een fundamentele laptopcomputer. Het probleem is dat het niet echt zich van de concurrentie in een echte manier onderscheidt. In feite, het ontwerp van de laptop echt moet worden bijgewerkt om aan te pakken van het beperkte aantal USB-poorten die maar liefst de helft zo veel als de competitie.

Met een aantrekkelijk design, sterke audio en een lage prijs is de ASUS X550CA een solide sub-$500 laptop. Echter, je moet bereid zijn te leven met een paar compromissen, zoals beperkte invalshoek en middelmatige levensduur. Op deze prijs liever we de HP Pavilion g6t vanwege zijn helderder scherm en meer uithoudingsvermogen.

http://kopenaccu.poutineworld.net/2017/07/16/asus-zenbook-ux31e-accu-6840mah/
 

Asked in Flights to Maldives - 1195 days ago

Tags: Laptop Accu Asus Zenbook ux31e  Beste Prijs 

Answer now
Report abuse
Rate this : 0 0

Ask a Question

Ask now

Categories

© 2010 The Maldives Answers Ask Questions. Get Answers. All rights reserved. Powered by Answer Script

Search