The Maldives Answers

Accu HP Compaq 6710b 

Additional Details

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu HP Compaq 6710b is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.
De accu past op verschillende HP notebooks en laptops. Deze accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals u mag verwachten.

Met deze accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw HP Inspiron laptop of notebook in huis gehaald. De accu levert 5600 milliampère-uur tegen 10.8 volt en is speciaal gemaakt voor uw HP Compaq 6710b laptop of notebook!

Belangrijk bij deze accu is dat het partnummer, of spare nummer, overeenkomt met uw huidige Accu HP Compaq 6710b . Onderaan deze pagina vindt u alle HP partnummers waar deze accu compatibel mee is. Staat het partnummer van uw huidige accu hier, dan weet u zeker dat dit de juiste accu is.

Voor aanvullende informatie over het partnummer van uw accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onze pagina over accu partnummers.

De cellen in deze accu gebruiken de modernste Lithium-Ion (Li-Ion) technologie. Dit betekent dat het niet langer nodig is de accu helemaal leeg te laten lopen en vol te laden, de accu kan op elk moment geladen worden en van de stroom gehaald worden. Er is geen sprake van het geheugen effect dat optrad bij oudere accu moHPen.

Wanneer u uw HP Compaq 6710b laptop van plan bent langere tijd niet te gebruiken, raden wij u aan de accu te laden naar ca. 40% en de accu uit de laptop te verwijderen. Vervolgens kunt u de accu ergens koel bewaren. Hierdoor slijt de accu aanzienlijk minder snel dan in een warme omgeving. Laat vooral de accu bij weinig gebruik niet onder de 10%, in dat geval slijt de accu zeer snel.

Over het algemeen hebben onze replacement accu's een bijzonder laag uitvalspercentage. Mocht er desondanks binnen een jaar een mankement of defect aan de HP replacement accu buiten uw schuld optreden, dan kunt u daar altijd contact met ons over opnemen. Wij geven standaard een jaar garantie op onze accu's en adapters.

Mocht er inderdaad sprake zijn van een dergelijk defect, dan vervangen wij dat uiteraard en sturen we een andere replacement accu naar u op.

Een spanning van 11.1 volt is wat de HP Compaq 6710b biedt. Dit voltage betekent de elektrische spanning die geboden wordt. Let op dat een vervangende accu een vergelijkbaar voltage heeft. Er mag een verschil zijn van maximaal 0,5V. Mocht er een groter verschil zijn kan dit voor problemen zorgen, wij raden dit dan ook af.

Mocht u toch twijfelen of dit wel de juiste accu is neem dan gerust contact met ons op! Er is tevens meer aanvullende informatie te vinden op onze pagina over het voltage van accu's.

Het bereik van deze accu is 5200m milliampère-uur. Ampère-uur van een HP accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw HP Compaq 6710b laptop langer kunt gebruiken zonder deze te laden.

Een hoger of lager milliampère-uur maakt de accu niet minder geschikt voor uw HP laptop. Het betekent uitsluitend dat de accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige. Een accu met een aanzienlijk hoger mAh is vaak wel groter en steekt in veel gevallen uit. Het kan dan zo zijn dat uw HP Compaq 6710b laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.
Deze accu bevat hoogwaardige Li-Ion cellen hierdoor is lang gebruik van de accu gegarandeerd. De cellen zijn slijtvast en worden snel opgeladen. Op deze manier kunt u langer en betrouwbaar gebruik maken van uw HP Compaq 6710b laptop.

Om slijtage van de accu te voorkomen is het verstandig om rekening te houden met de omgevingstemperatuur en het laadpercentage. Wanneer u uw HP Compaq 6710b laptop langere tijd niet gebruikt is het aan te raden de accu te bewaren rond de 0 graden celcius en met ongeveer 40-50% lading. Te hoge of lage temperaturen kunnen de afname van de capaciteit van de accu veroorzaken.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6710b.html
 

Asked in Flights to Maldives - 1525 days ago

Tags: Accu HP Compaq 6710b 

Answer now
Report abuse
Rate this : 0 0

Ask a Question

Ask now

Categories

© 2010 The Maldives Answers Ask Questions. Get Answers. All rights reserved. Powered by Answer Script

Search